Hej hej..

Nu var det ett tagsen jag skrev här...
Jag har scrappat att dopkort till Astrid igår och det tog mig hela kvällen.Jag hade lite dålig insperation, men jag blev nöjd med kortet.

Förra scrappkvällen så gjorde jag pappas födelsedagskort. Jag tyckte det var svårt att scrappa till en 60 åring,men kortet blev jag också nöjd med..Det är roligt när man blir nöjd med det man gör..

Nu ska jag snart köra in till tandläkaren med Allan för han trillade igår på dagis och slog upp läppen och slog i tänderna.
Han ser ut som han har varit i slagsmål stackarn...

Kram

Insidan av kortet..


Astrids dopkort..


Nu blev det rätt..


Fel på Grattiskortets baksida..

Jag insåg just nu att r fattades på grattis, så jag lägger upp en ny bild på baksidan..hahhahaaa

Baksidan på kortet...


Pappas grattis kort..


Stella har vattenkoppor....


God dag..

Vilket vår väder det är ute och vi får sitta inne för Allan har feber. (stackarn) Så typiskt på min lediga dag.

Jag var och scrappade igår och hann med rätt mycket faktiskt..
Jag gjorde en layout på när Peter, Allan och Stella var och hälsade på liliane och Roland på Jordö. Barnen tycker det är så roligt där för de får åka traktor och träffa kossorna. Jag var inte med eftersom jag var på mässan i Helsingborg.
Jag skrev Jordö med det nya alfabetet  och gjorde ramen runt det ena kortet med det nya alfabetet till Slicen som vi köpte nu på mässan.

Jag scrappade i barnens album.som vanligt. Jag gjorde ett  på Lina  å Stella i Stellas album. Den blev jag rätt nöjd med.

I Allans album gjorde jag när han hade somnat  på köksgolvet.  Allan kan somna var som heldst när han är trött (precis som sin pappa).

Hej hej...

Bästa vänner. Stella & Lina.2005


Allan somnade på köks golvet..


Hälsade på Framor & Roland på Jordö...


RSS 2.0