Insidan på kortet...


Morsdagkort till min lilla mor..


80-tal....


Insidan...


Morsdags kort..


Baksidan.


Leias födelsedagskort..


God morgon!

Igår var jag på scrappingen, som vanligt på tisdagar...Jag gjorde att Morsdags kort ,men kan tyvärr inte lägga upp det än. Jag vet att mamma är inne å titta varje dag på bloggen...(Tyvärr mamma du får lugna dig tills Morsdag , hahahaaa)) .Jag lägger upp kortet senare..

Jag har fortsatt med Stellas album. Stella hatade den nappen.Jag tror att det var den enda gången hon använde den, så jag fick tvinga henne att ha den medans jag tog kortet..( taskig jag känner mig hahaha). Hon ser ju inte så jätte glad ut på kortet eller..

Layouten på Allan när han är 1 år och 3 mån. Vi var hos en fotograf och tog korten. Jag tycker att de blev jätte bra.

Nu på söndag har Lena å jag scrappkurs för 6 pers som aldrig har scrappat innan.Det ska bli intressant och roligt. Jag varnade de innan , att det är som gift, har man väl börjat så kan man inte sluta...

Här har inte hänt så mycket mera än att jag har en G-borg resa inbokad nu den 23-24. Lena och jag ska shoppa (som vanligt) och se om vi hittar några bra Scrapbooking affärer.
Denna gång får faktiskt  Peter och Daniel följa med, men barnen får stanna hemma = barnfritt....
  Vi ska bo 2 nätter på hotell och sen gå på Liseberg. På söndagen åker vi hem ,men självklart blir det Ullared på vägen hem. 


kram

 

Inte den tutten!!!


Allan..


RSS 2.0