Nu har jag varit på mässan......

Jag passar på att lägga upp allt jag handlade på mässan innan jag använder upp det...
Igår hämtade Marie mig vid 8 på morgonen sen körde vi till Lena och där mötte vi upp Ing-marie (moster),Annemie och Iren.
 Vi stannade i Hässleholm på MC och åt frukost.

Vi körde några gånger fel till mässan ,men kom precis när det öppnade kl .11 . Det var mycket folk, så det var lite jobbigt.  Allt folk skulle just vara där jag var,så är det alltid.

Jag tyckte att jag hade handlat mycket grejor till scrapp, men nu när jag skulle ta kort så var det mest papper..Jag hittade mycket fina papper denna gång, men inte så mycket roliga cardstock.

Vid kl två körde vi till Biltema och handlade till (Daniel å Claes ), Sen skulle vi köra till Väla ,men som sagt var så körde vi fel alltså till Mariehult (tror det hette så). Det var bara att vända.Tillslut hittade vi till Väla. Där åt vi och shoppade i affärerna och sen var sista anhalten Ikea. Ingen av oss skulle ha något , men på något sett så fyllde vi en kombi.
Marie hittade en snygg matta och Lena köpte en stor juckapalm (hoppas det stavas så). Jag hittade en snygg kökslampa och sen blev det smågrejor. Vi körde bara fel 1gång på vägen hem..
Det var en lyckad resa med mycket fel körningar och skratt..Precis som det brukar vara när vi är i farten..

Nu ska jag gå och lägga barnen. Allan vaknade med feber o hosta.. Nu är det dags igen med förkyldningar.. Peter var hemma idag, så jag fick kökslampan uppsatt...lite positivt iallafall..

Godkväll...

Papper som jag handlade på mässan...


Saker jag handlade på mässan..


Hallo...

Jag ångrar det jag skrev sist i bloggen, för det blev snö....Är det inte typiskt nu när man trodde att det skulle bli vår.
Stella blev jätte sur för att det snöade, för jag hade lovat henne att hon skulle få ha sina nya gympadojor till skolan istället fick hon ta vinterskorna. Som tur är så har snön gott bort och idag var det en riktig vårdag.
Idag har linda varit här och fikat med sin lilla Astrid 6 veckor , så Allan blev jätte stor fast han är bara 2 1/2. 

Jo,jag scrappade igår som vanligt på tisdagar.Jag håller på med albumet till Stella. 
Jag gjorde bara två sidor..
Den ena sidan är Stella (3år) och vi skulle på nyårs fest hos Emma å Fredik. 
Den andra sidan kokar Stella (3år) kaffe inne i badrummet. Jag använde Slicen till ramarna runt korten.

Nu på söndag är mässan i Helsingborg och det ska bli en hel mysig dag.
Vi är 6st som ska åka dit och sen efter mässan så blir det shopping tur till Väla och Ikea .



Kram


Stella 3år kokar kaffe i badrummet.


Stella nyårsafton 2005.


Här är den..

Nu har jag lagt upp bilden på den berömda Slice Cuttern...
Klart godkänd. Den är väldigt lätt att lära sig.
Den låter rätt mycket och ta sin lilla tid att skära ut, men värt att vänta på.
Nu vill man bara använda den till allt.

Lena å jag skulle visa Peter å Daniel igår, men det gick inte så bra. Jag hade bara tunna papper och det blev en skit hög. Jag har ju nästan allt mitt scrapp i lokalen,så vi ahde inget redigt papper. Suck..
Det går inte så bra på kopieringspapper kom vi fram till iallafall, allt kan ju inte vara bra med den...

Ska ut å gå i detta fina vår väder och Peter har tagit fram grillen så det blir grillat i dag ..GUTT..
Äntligen vår..(så blir det snöstorm nästa vecka skuller inte förvåna mig))))))

Hej,hej


Den berömda Slice Cuttern.


Slicen har kommit...

I tisdags kväll hämtade jag slicen. Vi körde den varm. Verkligen bra köp och jag rekomendera den. Värd att vänta på.
Jag ska se om jag kommer ihåg att ta kameran med mig på kursen nu på tisdag. Så ska jag lägga ut bilderna här på bloggen.

Jag har börjat med album till barnen och det är jätte roligt att göra.Jag scrappade två sidor i Stellas. Ena sidan är när hon skulle ha sitt 4 års kalas. (Texten snövit har jag använt slicen till)

Den andra sidan var när Stella å pappa Peter lekte med kameran. (Peter är inte så skäggig nu om ni undrar).Jag gjorde hjärtarna med Slicern.

Allans Album har jag inte gjort framsidan än på utan började direkt med första sidan.Allan var 6månader på kortet. Ramen runt Allans kort har jag använt slicen.

hej hej..



 


Stella å pappa Peter....


Stellas första sida i sitt album..


Allans första sida i sitt album.....


Obs glömde..

Jag glömde att rotera bilden på Stellas foto album, men ni får vrida huvudet lite...hahahha
Stella är 2 år och 7mån på bilden...

Stellas album ...


Ja jag vet...

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen, men jag har haft lite mycket nu och inte hunnit. Jag har inte haft min fotoskrivare igång på 2 veckor, så jag har inte fått ut några bilder.
Jag har inte kunnat scrappa på 2 veckor fast det gör ingenting , för vi har legat sjuka i nästan 2 veckor i förkyldning , hosta och feber. så jag hade kunnat göra hur mycket som helst igår..
Jag scrappade igår och gjorde 2 st layouter en på Stella och sin kusin Ebba och den andra på Allan när han mekar med sin bil.
Jag har börjat med ett fotoalbum till stella, som jag tänkte bara ha kort på Stella i . Jag gjorde framsidan igår som jag också ska lägga ut på bloggen.
Jag fick orderbekr på Slice Cuttern idag , så nu får jag den i veckan (bara längtar).Jag beställde den 5 jan å får den nu i veckan.Lite lång tid tycker jag....Men nu hoppas jag att den är bra och lätt att hantera..Vi får väl se...
Jag väntar på att få åka till mässan i Helsingborg den 29 mars...Jag tänkte kolla om de har lite till Slice Cuttern..Kul..

Nu ska jag sätta på kaffe för Annsi kommer snart..

Hej hej..



Allan mekar med bilen...


Stella & Ebba


RSS 2.0