Julkort!

Fina julkort,,titta gärna på Annemies blogg...
miesvensson.blogg.se/miie


Hejsan,hej..

Nu har jag köpt min kamera (äntligen). Är helnöjd med kameran, så nu tar jag kort på allt å alla.
Jag har lagt ut 3 st nya layouter. Gjorde en på Stella, Filippa & Thelma när de sitter i vårat garage och scrappar. Lite scrapp & fika gjorde susen i 3 timmar.
Hittade bilder på när jag var gravid med Allan. Stella tyckte att det var roligt att måla på min stora mage. Hahhahaha.
Imorgon ska Stella på Hallowenfest hos en kompis, då måste man ju ta kort. Så det blir nästa projekt inom scrapp å jag får ju inte glömma att göra Farsdags kort.

Gå in på min kusins blogg.. Hon har scrappat jättefina julkort..!!!!!!!!!!!



Hej/// Malin

Vem där???


JAG!


Framtida scrappare.Stella,Filippa & Thelma.


Hallå!

Igår var det som sagt var scrappkväll.Jag gjorde ett födelsedagskort till Thelma, som jag inte kan visa här eftersom hon fyller den 10 dec.Jag hann bara med en layout,och det är på Stella å Thelma när de träffas på Astrid Lingrens värld i sommras.Det roligaste är att de hade likadana kläningar på sig.De är såååå söta tycker jag.Thelma är min brors dotter och de bor i Stockholm.Har inte så mycket mera att skriva,blev lite sent igår,som vanligt.

Kram Malin


Stella & Thelma..


God dag!!

Idag är jag helt slut å fattig efter Ullared..Vi sov där förförsta ggr  å det var verkligen värt det ,för vi gick in på g-kås i fredags kväll o handlade bara barnkläder o vinterkläder.Sen när vi kom på lördags morgon vid 06.50 så var det kö.Allt folk gick till barnkläderna o vi gick till leksakerna,där var det folktomt.Sen när vi skulle köra hem,så var det fortfarande kö.Stackarn som fick stå  ute i ösregn...
Jag fyndade scrapbooking album för 39,95 kr,,billigt..Det var rätt utplockat vid scrapbooking grejorna.Jag köpte plast fickor för 19,95kr tyckte jag var jätte billigt.
Tyvärr blev det ingen kamera idag för Expert hade den inte hemma....SUCK..Allid så när man ska ha något,,men men ..
Jag tänkte köpa en Canon powerShot  G9. hört att den ska vara bra...


Hörs,,,,,,,Malin


Hejsan Hallo!!!

Tyvärr har jag sålt min kamera ,så jag kan inte ta kort på mina layouter...men men ska ta mig till k-na å köpa mig en ny på söndag....
Idag ska jag åka till Ullared g-kås..Vi ska bo i en stuga,så vi kan shoppa loss i två dagar.Jag hoppas de har fått in mera scrapp grejor.Jag brukar köpa album  o plastfikor där.De verka få in mer scrapp grejor för var gång jag är där..Tänkte att jag skulle kolla på varmluft pistol där som jag kan ha till embossing, än så länge har jag använt brödrosten till det. Brödrosten funkar faktiskt rätt bra,men då måste jag dra med den varje gång,och det är rätt jobbigt men sen klagar Peter på att hans rostad smörgås är full av glitter,,,hahahahahahha..

Nu måste jag sätta på te vatten för Anneli kommer en runda på fika...

Trevlig helg!!!!!kram kram

Halloj!!!!!

I dag är jag ledig,tur det för det blev lite sent igår på våran scrappkväll....Var inte hemma försen 23.30.Ja,man somnar ju inte direkt precis.Jag låg o tänkte på vad jag ska scrappa nästa gång,sen kom jag på att nästa scrappkväll kan jag ju inte komma för det är föräldramöte på dagis..såååå typiskt..Ja ja smällar man får ta..Jag hann iallafall med 3 st layouter igår.
Jag blev väldigt nöjd med Lars Winnerbäck layouten...Fast de andra två blev inte heller så tokiga....

//////////////// Malin


Allan är sååå cool!


Allan badar på Öland...


Lars Winnerbäck!!!!!


RSS 2.0